Laadukas Tilaratkaisu

Tilaosake konseptin ajatus alkoi jo yli 10 v sitten syntyneestä henkilökohtaisesta tarpeesta löytää pienyritys ja kuluttajakäyttöön sopivat omat toimitilat, jotka ovat sekä hyvin varusteltuja, että edullisia ylläpitää. Usein halliosakkeet ovat liian suuria ja kalliita niistä saatuun hyötyyn nähden, jolloin sopiva sijoitus omaan osakkeeseen on houkutteleva vaihtoehto.

Tilaosake on parhaimmillaan kuin hyvin varusteltu halli, mutta kompaktin pinta-alansa vuoksi sen ylläpito on edullisempaa ja korkea tila isoine nosto-ovineen antaa mahdollisuuksiatehostaa neliöiden käyttöä. Korkean käyttöarvonsa vuoksi tilaosake on loistava vaihtoehto sekä sijoittajalle, että tilan loppukäyttäjälle.

Konseptimme poikkeaa markkinoilla olevista kilpailijoista siten, että rakennuksen suunnitteluvaiheessa otamme huomioon asioita, jotka tuottavat tilaosakkeen käyttäjille lisäarvoa ja vaikuttavat
positiivisesti rakennuksen käyttöikään. Miksi kulutamme kallista aikaamme tällaiseen, emmekä valitse automaattisesti halvinta ratkaisua, vaan pyrimme aina parempaan lopputulokseen? Koska haluamme sinun olevan kanssamme samaa mieltä siitä, että Tilaosake on markkinoiden Laadukkain tilaratkaisu.