Tilaosakkeen LVIS vakiovarustelu

Pitkäikäinen LED Valaistus

Valaistus Tilaosakkeessa on luotu paljon tasaista valoa tuottavilla LED loisteputkivalaisimilla, joiden huoltoväli on huomattavasti pidempi perinteisiin loisteputkiin verrattuna. Valaisimien huoltotarpeen minimointi korostuu 5 m korkeassa huonetilassa.

Poistoilmanvaihto

Tilaosakkeet ovat varustettu koneellisella poistoilmanvaihtolaiteella. Voit itse säätää poistoilmanvaihdon tarvittaessa tehokkaammalle, jolloin esimerkiksi auton pesusta syntynyt vesihöyry poistuu nopeasti ja tehokkaasti.

Voimavirta

Osakkeissa on normaalien sähköpistorasioiden lisäksi voimavirta, joka mahdollistaa esimerkiksi hitsaamisen tai isotehoisen painepesurin käytön. Sähkön kulutuksen mittaa osakekohtainen mittari, jolloin maksat vain omasta käytöstäsi.

Sähköpatteri

Tilaosakkeissa on aina vähintään yksi sähköpatteri. Osakkeessa on ylläpidettävä peruslämpö, jota tuotetaan joko sähköpatterilla tai ilmalämpöpumpulla.

WC- ja viemärivaraus

Tilosakkeet ovat varusteltu WC- ja viemärivarauksella. Tämä
mahdollistaa oman lämpimän käyttöveden saannin, sekä oman vessan ja suihkutilan
rakentamisen. Veden kulutuksen mittaa osakekohtainen mittari, jolloin maksat
vain omasta käytöstäsi.

Öljynerotuskaivo

Oman öljyn- ja hiekanerotuskaivon ansiosta veden kanssa
työskentely sekä lattian kuivaaminen on helppoa ja mukavaa.

Internet

Kiinteä netti on nopea vaihtoehto, joka ei ole riippuvainen
kuuluvuusalueista. Tilaosakkeista löytyy valmis internet liitäntä.

Energiaa säästävä Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla säädät lämpötilan optimaaliseksi osakkeessasi. Mikäli lämmöntarpeesi on suuri, säästät energialaskussasi kun et joudu käyttämään ainoastaan suoraa sähkölämmitystä. Ilmalämpöpumpun myötä Tilaosakkeet yltävät A energiatehokkuusluokkaan.

Ilmalämpöpumpun avulla voit tarpeen tullen kuivattaa ja viilentää sisäilmaa. Lämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa sitoen karkeaa pölyä ja poistamalla ilmasta allergeeneja. Omalla puhelimellasi voit etäohjauksen ansiosta tarkkailla ja säätää osakkeesi lämpötilaa etäisyydestä riippumatta.

Ilmalämpöpumpun sisäyksikön sijoituspaikkaan voit vaikuttaa osakkeen rakennusvaiheessa. Usein on nähtävissä, että puutteellisen suunnittelun myötäjälkiasennettavat ilmalämpöpumput huonontavat rakennuksen julkisivua ja aiheuttavat turhaa rasitetta rakenteille.

Tilaosakkeeseen valitut tarkoitukseen sopivat ilmalämpöpumput ovat siististi asennettuja ja suunniteltu toimimaan siten, etteivät ne mm. aiheuta kulkuhaittaa piha-alueille ulkoyksikön jäätyvien kondessivesien takia.