Osakkeen rakenteellinen vakiovarustelu


Nosto-ovi

Oma 3,5m leveä ja 4m korkea nosto-ovi. Korkea ja sopivan leveä nosto-ovi mahdollistaa helpon kulun ajoneuvolla ja esimerkiksi asuntovaunun tai veneen säilyttämisen, sekä helpottaa tavaroiden kuljettamista. Voit tarvittaessa ajaa korkeankin pakettiauton suoraan sisälle. Nosto-oven yläreunaan on asennettu ikkunat luonnonvalon tuottamiseksi osakkeeseen.

Käyntiovi

Nosto-ovessa on erillinen avainlukolla varustettu käyntiovi, joka mahdollistaa nopean kulun avaamatta joka kerta nosto-ovea, jonka tarpeeton auki avaaminen päästää pois lämpimän sisäilman.

Huonekorkeus 5m

Tilaosakkeen viisi metriä korkea huonekorkeus mahdollistaa tilankäytön tehostamisen. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi lisää neliöitä rakentamalla parven toiseen kerrokseen. Korkea tila mahdollistaa myös pitkien kappaleiden säilyttämisen pystyasennossa, esimerkkinä remontoijan lattialistat tai pitkät viemäriputket.

Peltiseinät

Tilaosakkeen seinät ovat kestävää ja siistin näköistä valkoista peltiä. Peltiseinä kestää vettä ja muita roiskeita, eikä murene kuten kipsilevyseinä. Seinien ja lattioiden väliset saumat ovat tiivistetty siten, ettei vettä pääse valumaan rakennuksen rakenteisiin tai naapurin puolelle.

Epoksilattia

Lattiat ovat kauttaaltaan käsitelty hyvin kulutusta kestävällä, kauniin pinnan muodostavalla epoksilla. Miellyttävä epoksilattia on äärimmäisen pitkäikäinen, iskun ja kemikaaleja kestävä sekä helppo pitää kuivana
ja puhtaana.